Nocnjak 2015

23.-26. ozujka 2017.
Hotel Hvar d.o.o., Jelsa, otok Hvar


Uzorci maslinovog ulja i proizvoda od masline zaprimaju se:
od 2. sijecnja do 3. veljace 2017.

PRIJAVE ZA OCJENJIVANJE PROIZVODA:


PRIJAVA za ocjenjivanje maslinovog ulja

PROPOZICIJE za ocjenjivanje maslinovog ulja

PRIJAVA za ocjenjivanje proizvoda od masline

PROPOZICIJE za ocjenjivanje proizvoda od masline


PRIJAVE ZA SAJAM I BURZU:


PRIJAVA za sajam i promociju

PRIJAVA za Burzu

OPĆI UVJETI izlaganja na sajmu


REZERVACIJA SMJEŠTAJA NA NOĆNJAKU 2017.


OBRAZAC za rezervaciju hotelskog smještaja

NOĆNJAK 2017. U JELSI

19. Međunarodna manifestacija maslinara i uljara NOĆNJAK 2017. održat će se u Hotelu Hvar d.o.o. u Jelsi na otoku Hvaru od 23. do 26. ožujka 2017.

Ovaj susret godišnje okuplja i povezuje maslinare i uljare, znanstvenike i stručnjake, predstavnike resornih državnih institucija, proizvođače i distributere maslinarsko-uljarske opreme, trgovačke i hotelijersko-ugostiteljske kuće, medije, te ostale subjekte vezane uz maslinarstvo i uljarstvo.
Noćnjak podržavaju znanstvene i obrazovne institucije, uz čije suorganizatorstvo se osmišljava trodnevni program s nizom stručnih predavanja, radionica i degustacija.SAJAM MASLINARSTVA I ULJARSTVA

Ovdje preuzmite Prijavu za sajam i promociju i Opće uvjete izlaganja na sajmu.

Noćnjak je prilika za poslovne razgovore, razmjenu iskustava, povezivanje, informiranje i nove poslovne kontakte. Na sajmu maslinarstva i uljarstva prezentiraju se nove tehnologije, postrojenja, mehanizacija, oprema, zaštitna sredstva, sustavi za navodnjavanje i drugi proizvodi vezani uz maslinarstvo i uljarstvo. Predstavite i Vi svoju tvrtku na sajmu, a prijavite se popunjavanjem prijave.
OCJENJIVANJE KVALITETE MASLINOVIH ULJA I IZGLEDA PROIZVODA

Ovdje preuzmite propozicije i prijavu za ocjenjivanje maslinovog ulja i natjecanje.

Za proizvođače maslinovog ulja Noćnjak je prilika da za svoj proizvod, uz povoljnu cijenu, dobiju certifikat koji detaljno prikazuje rezultate analize i ocjene dostavljenog uzorka maslinovog ulja. Uzorci maslinovog ulja zaprimaju se i ocjenjuju u dvije kategorije:
- PAKOVINE maslinovog ulja (plasiraju se na tržište s etiketom u skladu sa Zakonom o hrani)
- OTVORENA maslinova ulja (ulja u rinfuzi)

U svakoj od ovih kategorija proglašava se Šampion kvalitete tj. najbolje ocijenjeno maslinovo ulje, a u kategoriji pakovina šampionsku titulu dobiva i najbolje ocijenjena ambalaža tj. izgled proizvoda. Posebno se nagrađuju i najbolje blago, srednje intenzivno, intenzivno, monosortno i višesortno maslinovo ulje, te najbolji ekološki proizvod, a s ciljem razvitka kulture kušanja i potrošnje maslinovog ulja.
OCJENJIVANJE I IZLOŽBA PROIZVODA OD MASLINE

Ovdje preuzmite propozicije i prijavu za ocjenjivanje proizvoda od masline.

Ocjenjivanje i izložba proizvoda od masline ima za cilj prikazati i promovirati neograničene mogućnosti upotrebe ploda i drva masline, te maslinovog ulja u proizvodnji raznih proizvoda - krema, prehrambenih artikala, proizvoda od drva masline, suvenira itd.

Uzorci proizvoda od masline zaprimaju se i ocjenjuju u tri kategorije:
- prehrambeni proizvodi
- kozmetički proizvodi
- proizvodi od drva masline

Važno je da je proizvod sačinjen ili sadržava plod masline, maslinovo ulje i/ili drvo masline, a svi dostavljeni proizvodi bit će predstavljeni na posebnoj izložbi u okviru Noćnjaka. Najkvalitetniji i najkreativniji bit će nagrađeni, temeljem posebnog ocjenjivanja proizvoda od masline od strane stručnih povjerenstava.
BURZA MASLINOVIH ULJA, PROIZVODA OD MASLINA I PROIZVODA OD LJEKOVITOG BILJA

Ovdje preuzmite prijavu za Burzu maslinovih ulja, proizvoda od maslina i ljekovitog bilja.

U sklopu burze proizvođači maslinovog ulja, proizvoda od maslina i proizvoda od ljekovitog bilja mogu predstaviti svoje proizvode na prezentacijskom štandu.

Kako su mnogi maslinari i uljari, te tvrtke koje ih prate svojim asortimanom opreme i alata, sve više zainteresirani za proizvodnju proizvoda od ljekovitog bilja koje se uzgaja u maslinicima, odlučili smo u program Noćnjaka uključiti i ove interesantne teme i to kroz edukaciju, prezentaciju proizvoda i predstavljanje primjera dobre prakse. Zato želimo da na burzi bude zastupljeno što više proizvođača i proizvoda od ljekovitog bilja.

Ukoliko u svojoj ponudi imate maslinova ulja, proizvode od maslina i/ili proizvode na bazi ljekovitog bilja (čajeve, kreme, eterična ulja...) iskoristite mogućnost i izložite ih u sklopu prezentacijskog prostora (štanda) na Noćnjaku, popunjavanjem i slanjem prijave za Burzu.

Za sve dodatne informacije u vezi Noćnjaka obratite se na telefone: 021/348-388 ili mail: info@zsd.hr
 
Copyright � 2001-2011 Zadružni savez Dalmacije. Sva prava pridržana. Izrada i održavanje Novacom.