Noćnjak 2022. - obavijest o promjeni termina

Dragi naši maslinari i uljari, dragi prijatelji Noćnjaka,

u skladu s uputama struke i stožera civilne zaštite, te uz sugestiju hotela i velikog broja stalnih sudionika Noćnjaka, obavještavamo vas da je termin održavanja Noćnjaka 2022. pomaknut, te će se manifestacija održati 5.-8. svibnja 2022. (umjesto u ožujku).

Program Noćnjaka u supetarskom hotelu Waterman Svpetrvs resorts planiramo realizirati u punom opsegu, uz pridržavanje važećih epidemioloških mjera u vrijeme održavanja te predočenje eventualno potrebne EU covid potvrde.

Pozivnicu s programom, cijenama smještaja u hotelu i ostalim informacijama, pravovremeno ćemo vam poslati.

U skladu s epidemiološkim mjerama u tijeku je provođenje ocjenjivanja proizvoda, a rezultati ocjenjivanja i osvojene nagrade bit će objavljeni na manifestaciji. S obzirom na odgodu termina održavanja, maslinari kojima je certifikat o kemijskoj analizi i senzorskoj ocjeni uzorka potreban prije svibnja, isti će moći zatražiti krajem ožujka putem maila info@zsd.hr ili telefona 021 348 388, dok će informaciju o osvojenoj nagradi dobiti na samoj manifestaciji u svibnju.  

U hotelu će biti organiziran i sajam maslinarstva i uljarstva, te vas pozivamo da popunjavanjem Prijave za sajam i promociju osigurate svoje mjesto na Noćnjaku. Popunjenu Prijavu pošaljite na info@zsd.hr 

Sve novosti o Noćnjaku pratite na ovim stranicama i na društvenim mrežama Zadružnog saveza Dalmacije.

Sabatina 2022.

Noćnjak 2023.