Obavijest o održavanju Sabatine 2021.

Dragi prijatelji Sabatine, 

 

sa zadovoljstvom Vas informiramo da Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinarskih gradova organiziraju 31. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2021.koji će se održati u Hotelu Croatia u Cavtatu od 4.-7. studenog 2021.

 

Povodom proslave 30. obljetnice Sabatine, osim edukacije, sajma, izložbe, radionica, vođenih degustacija vina, studijskog obilaska te dodjele priznanja i proglašenja šampiona među proizvođačima vina i jakih alkoholnih pića, program ovogodišnje manifestacije bit će obogaćen i raznim dodatnim aktivnostima.

 

ZAPRIMANJE UZORAKA VINA I JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA

 

 Pozivamo Vas da sa Vašim jedinstvenim proizvodima budete dio vinske obitelji i podržite Sabatinu.

 

Uzorke Vaših proizvoda - vina i/ili jakih alkoholnih pića - dostavite na ocjenjivanje i prezentaciju.

 

Uzorci se, sukladno propozicijama, zaprimaju od 1.9.2021. do 1.10.2021.

 

Preuzmite propozicije i prijavu za sudjelovanje u ocjenjivanju na Sabatini.

 

 Buteljirane proizvode dostavljene na ocjenjivanje i natjecanje možete i samostalno predstaviti na Sabatini putem degustacijskog štanda na Burzi.

 

Preuzmite prijavu za sudjelovanje na Burzi, te je popunjenu pošaljite do 22.10.2021. na mail Info@zsd.hr

 

SAJAM VINOGRADARSTVA I VINARSTVA

 

 Sabatina okuplja sve gospodarske subjekte vezane uz vinogradarstvo i vinarstvo. Brojne tvrtke i obrti sudjeluju na Sajmu vinogradarstva i vinarstva, nudeći svoje proizvode i usluge vinarima i vinogradarima (vinogradarsko-vinarsku opremu, strojeve, alate, repromaterijal, zaštitna sredstva, te druge proizvode i usluge vezane uz vinogradarstvo i vinarstvo), a sajam je otvoren za sve posjetitelje tijekom trodnevnog programa Sabatine u Hotelu Croatia. 

 

Iskoristite Sabatinu kao priliku za razmjenu iskustava, povezivanje, informiranje te nove poslovne kontakte i razgovore s poslovnim suradnicima i prijateljima, u ugodnom i pozitivnom okruženju uz kušanje vrhunskih vina.  S uvjerenjem da ćete pronaći svoj poslovni interes i biti dio Sabatine, pozivamo Vas da prezentirate Vašu tvrtku i proizvode/usluge na sajmu, izborom jednog od statusa iz Ponude za sajam i promociju.

 

Vaš interes i sudjelovanje potvrdite popunjavanjem Prijave za sajam i promociju, te njezinim slanjem na mail info@zsd.hr sukladno rokovima navedenim u ponudi.

 

Sve novosti o Sabatini pratite na www.zsd.hr i društvenim mrežama Zadružnog saveza Dalmacije, a dodatne informacije zatražite putem tel. 021 348 388 ili maila Info@zsd.hr

 

 

Radujemo se suradnji i druženju na Sabatini!

 

 

 

 

 

 

Sabatina 2020.

Noćnjak 2020.