Obavijest o on line Noćnjaku

Dragi naši prijatelji Noćnjaka, poštovani maslinari i uljari,

zahvaljujemo na vašoj suradnji, posebno u ovoj teškoj i neizvjesnoj godini. Unatoč velikoj želji da Noćnjak organiziramo na uobičajen način, sukladno epidemiološkoj situaciji, Organizacijski odbor je donio odluku o održavanju ON LINE Noćnjaka s prilagođenim programom od 27. do 30. travnja 2021.

Sudionike Noćnjaka i proizvode svakako ćemo prezentirati putem internetskih platformi, a u suradnji sa znanstvenim i stručnim institucijama prezentirat će se aktualne znanstveno-stručne teme o maslinarstvu i uljarstvu, koje ćete moći pratiti i pregledavati putem e-zbornika.

Otvorenje Noćnjaka uz pozdravne govore, proglašenje šampiona, razgovor s moderatorima znanstveno-stručnog dijela programa, kao i sva druga događanja, snimat će se u skladu s važećim epidemiološkim mjerama u studiju Noćnjaka, montiranom za potrebe manifestacije. Snimljeni materijali objavljivat će se putem Youtube-a, naše web stranice , društvenih mreža ZSD-a te medijskih pokrovitelja i partnera.

Program događanja odvijat će se uz prisutnost stalnih medijskih pokrovitelja i partnera Noćnjaka, a možete ga pogledati na linku Program on line Noćnjak 2021.

Ovdje možete pogledati nagrađene na Noćnjaku, a ovdje izvještaje o maslinarskoj godini, uzorcima dostavljenim na natjecanje te o njihovoj kvaliteti.

Sa željom i nadom da ćemo idući Noćnjak biti zajedno u živo i ispratiti jednu, a dočekati novu maslinarsko uljarsku sezonu, pozivamo vas da objave svih događanja s Noćnjaka 2021. pratite putem:  

Sabatina 2020.

Noćnjak 2020.