Obavijest o terminu održavanja Noćnjaka 2021.

Zahvaljujemo brojnim suradnicima koji su nam pružili podršku tijekom razdoblja epidemioloških mjera kada nije moguće održavati naše susrete. Putem kontakata s brojnim suradnicima uvidjeli smo koliko zaista mnogo znače razni projekti koje organiziramo, a osobito Noćnjak i Sabatina.

Održavanje 23. Međunarodne manifestacije maslinara i uljara Noćnjak 2021. predviđeno je za razdoblje od 6. do 9. svibnja 2021. Program će se odvijati u Supetru, u Hotelskom naselju Svpetrvs, koje je prikladno za održavanje zbog svojeg specifičnog prostornog rasporeda i kapaciteta.

S obzirom da je epidemiološka situacija nepredvidiva, program održavanja prilagodit ćemo mjerama i uvjetima aktualnim u vrijeme održavanja Noćnjaka. 

U suradnji sa znanstvenim i stručnim institucijama osmislit će se aktualne teme, a pored uobičajenog izlaganja,  omogućit će se njihovo praćenje putem internetskih platformi. Sudionici Noćnjaka i njihovi proizvodi, također će se dodatno promovirati putem weba, Youtube-a i društvenih mreža ZSD-a.

Ukoliko se program Noćnjaka, zbog epidemioloških mjera, ne bude mogao održati uživo, svakako će se održati „on line“ u predviđenom terminu i s prilagođenim programom.  

O svemu ćemo Vas pravodobno informirati putem mail-a, ove stranice i društvenih mreža ZSD-a.

Sa željom da Vas zdravlje služi i s nadom da ćemo se susresti u Supetru, onako kako nam je najdraže, uživo, srdačno vas pozdravljamo.

 

 

Sabatina 2020.

Noćnjak 2020.