Sabatina 2018.

 

Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinarskih gradova organizirali su 28. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2018., koji se ove godine održao u Malom Lošinju, Hotel Aurora, od 15. – 18. studenog 2018.

Sabatina okuplja vinogradare i vinare, stručnjake, sommeliere, ugostitelje, trgovce, medije i druge sudionike vezane uz vinogradarstvo i vinarstvo iz hrvatskih vinskih regija i inozemstva. Osim gospodarskih subjekata iz Hrvatske, interes za sudjelovanjem pokazali su i oni iz Francuske, Austrije, Mađarske, Njemačke, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Sabatinu iskoristite kao priliku za razmjenu iskustava, povezivanje, informiranje te nove poslovne kontakte i razgovore. U ugodnom i pozitivnom okruženju sa poslovnim suradnicima i prijateljima, uz kušanje raznih vina, zaključuju se brojni novi poslovi. Pored stručne edukacije i rasprava u okviru znanstveno-stručnih skupova, program Sabatine uključuje i sajam vinogradarstva i vinarstva, vođene degustacije vina, praktične radionice, prezentacije u vinogradu, predstavljanje projekata, inovacija i sl.

S ciljem promocije te povećanja kvalitete i potrošnje vina i jakih alkoholnih pića, okupili smo tim ovlaštenih stručnjaka koji vrše analizu i ocjenu kvalitete i izgleda ovih proizvoda.

Lista nagrađenih na ovoj, upravo završenoj, Sabatini može se pogledati na meniju desno, a također je moguće prolistati i katalog izlagača i proizvođača. 

Hvala što nas pratite, i do viđenja dogodine!

 

 

 

 

Sabatina

od početka do danas...

izaberi godinu

Sabatina 2017.

Noćnjak 2018.