Rezervirajte smještaj na Sabatini u hotelu Croatia u Cavtatu

Hotel Croatia u Cavtatu, uklopljen u prirodno mediteransko područje na zelenom poluotoku Sustjepan uronjenom u more, ugostit će sudionike ovogodišnje Sabatine koja će se održati od 4.-7. studenog 2021.

Budite dio Sabatine i iskoristite nove poslovne prilike! Uz kušanje vina, upoznajte domaće i strane vinare, razmijenite iskustva i saznajte najnovije vinogradarsko-vinarske trendove!

 

Kongresni centar hotela Croatia više od 35 godina ugošćava značajne međunarodne i domaće poslovne skupove, a iskusno osoblje i moderno opremljeni kongresni sadržaji priskrbili su mu titulu vodećeg kongresnog odredišta.

Uživajte u spektakularnom pogledu na otvoreno more i Cavtat, te wellness i spa centru hotela Croatia.

 

Izvršite na vrijeme rezervaciju u hotelu putem Obrasca za rezervaciju

 

Na Sabatini možete sudjelovati SAMO uz predočenje EU COVID POTVRDE, a više informacija tko i kako može dobiti potvrdu pronaći ćete na linku https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/  

 

Popis ovlaštenih zdravstvenih ustanova i laboratorija koji vrše COVID testiranja možete pronaći

na web stranici Ministarstva zdravstva putem linka https://zdravlje.gov.hr/vijesti/testiranje-na-virus-sars-cov-2/5267

ili Ministarstva unutarnjih poslova putem linka https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/popis-zdravstvenih-ustanova-i-laboratorija-covid-testiranja-4352/4352

 

Preporuka:

Kako biste sebi pojednostavnili i ubrzali postupak prijave i ulaska u hotel, preporučamo da testiranje na COVID-19 obavite prije dolaska u hotel Croatia na Sabatinu u jednom od ovlaštenih ustanova ili laboratorija.

Ukoliko dođete u hotel bez EU COVID POTVRDE, uputit ćemo vas u najbliži laboratorij na tesiranje, ali rezultat testa i dobivanje EU covid potvrde morat ćete čekati određeno vrijeme prije ulaska u hotel (što ovisi o radnom vremenu laboratorija i brzini izdavanja EU covid potvrde). Stoga je bolje sve obaviti prije dolaska na Sabatinu!  

 

Vidimo se u Cavtatu!

Sabatina 2020.

Noćnjak 2020.