Sabatina 2020. - online!

Dragi prijatelji Sabatine, ove godine očekuje nas jedna drugačija, posebna i vjerujemo jako zanimljiva Sabatina.  

Organizacijski odbor procijenio je da se, zbog neizvjesne situacije izazvane pandemijom, Sabatina ove godine neće održati na tradicionalan način u hotelu Croatia u Cavtatu. 

Umjesto toga održat će se ONLINE TJEDAN SABATINE  u „studiju Sabatine“ od 2. do 8.11. čiji program ćete moći pratiti putem medijskih pokrovitelja i partnera - televizije, radija, društvenih mreža te raznih internetskih platformi (Youtube, Facebook, Instagram i slično). Planiramo dosta dinamičnih događanja u „studiju Sabatine“, a program će održati dosadašnji dugogodišnji suorganizatori, svaki u svom segmentu. Sva stručna predavanja bit će objavljena u e-zborniku koji će biti vidljiv i trajno dostupan na webu organizatora. 

Tjednom Sabatine započinjemo obilježavanje Jubilarne 30. Sabatine koja će se kroz promidžbenu kampanju održavati tijekom jednogodišnjeg razdoblja, sve do završne svečane proslave jubileja na Sabatini 2021. 

Uz udovoljavanje zdravstvenih sigurnosnih standarda, osobito onih vezanih za epidemiološke mjere, ocjenjivanja uzoraka vršit će se kao i do sada u svim kategorijama. Rezultati ocjenjivanja bit će objavljeni 6. i 7. 11. na webu organizatora i ostalim internetskim platformama, a proizvođači nagrađeni šampionskim priznanjima pozvat će se u studio Sabatine i medijski dodatno istaknuti. Uručenje šampionskih odličja snimit će se i objaviti putem medija i internet kanala.  

Stoga, podržite brojne suorganizatore Sabatine u ovim novim okolnostima tako što ćete sudjelovati u natjecateljskom i promidžbenom segmentu.  

 

OCJENJIVANJE PROIZVODA 

Prema uobičajenim propozicijama svoje uzorke možete dostaviti do 30.9.2020. na nekoliko lokacija:

  1. SPLIT, Zadružni savez Dalmacije, K. Tončića 4,

radnim danima (pon.-pet.) od 8,00 – 15,00 h

  1. PUTNIKOVIĆI, Dom vinarske tradicije, PZ Putniković, Putnikovići

radnim danima (pon.-pet.) od 8,00 – 20,00 h

  1. ČARA, PZ Pošip Čara, Čara bb

radnim danima (pon.-pet.) od 8,00 – 14,00 h

  1. MOSTAR, Federalni agromediteranski zavod (laboratorij za vino), Biskupa Čule 10

radnim danima (pon.-pet.) od 9,00 – 15,00 h

Iznimno, uzoci u Zadru zaprimat će se jedan dan i to:

  1. ZADAR, Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, Dr. F. Tuđmana 24/h

dana 26.9.2020. (subota) u vremenu od 9,00-14,00 h

 

Propozicije za sudjelovanje

Prijava za ocjenjivanje proizvoda

  

PROMOTIVNI PAKETI

U studiju Sabatine vršit će se prezentiranje sudionika kroz intervjue i razgovore s moderatorima, znanstvenicima, stručnjacima, tvrtkama i proizvođačima.

Osmislili smo nove i dodatne načine promocije proizvođača i tvrtki koje svojim asortimanom prate vinogradare i vinare, osobito za one tvrtke koje su svoj asortiman redovito prezentirale u okviru Sajma vinogradarstva i vinarstva.

Interes i želju za promocijom vaše tvrtke na Sabatini, ujedno i podrškom manifestacije, molimo iskažite nam putem Prijave za promociju.

Ponuda za promociju 

Prijava za promociju 

 

Vjerujemo da ćete biti zadovoljni prilagođenim programom ovogodišnje Sabatine koju Vam donosimo u Vaše domove. Proslava 30. jubilarne Sabatine uključivat će razna događanja tijekom godine o čemu ćemo Vas redovito informirati. 

 

 

Sabatina 2019.

Noćnjak 2020.